12 Ekim 2012 Cuma

zaytung biz ve son dakika


Felsefe Filozof Felsefespri programına hoş geldiniz efendim. Kısa mesajla bize ulaşmak için FFF yazdıktan sonra bir boşluk bırakıyorsunuz +905346378700’a gönderiyorsunuz.(sizin paranız filan vardır şimdi, yoksa yemişiz görüşlerinizi) Faksla da bize ulaşabilirsiniz, 0 212 alan kodu, 333 33 33. E-posta adresimiz de felsefespri@gmail.com.  Twitter ve Facebook’tan da takip etmeyi unutmayın. Neyse! Çok değerli bir konuğumuz var. Kaldı ki değersiz gördüğümüz şeylerle pek işimiz olmuyor. Rechep Gull Arinc Shahin Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesinin Dekanı Profesör Doktor Sayın Hakan Bil Zaytung hocamız bugün bizlerle birlikte programımıza konuk olarak katılıyor. Ne büyük şeref ki onu programımızda ağırlıyoruz. Değerli hocam hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık, şeref verdiniz. Bizi kırmadınız ve bugün burada konuğumuz oldunuz. “Dürüst, Tarafsız, Ahlaksız Haber” sloganıyla mizahi haberler veren, Türkiye merkezli “Zaytung” bizi kırmadı ve bugün burada konuğumuz oldu. İnanılır gibi değil la!

Zaytung: “Ne o haber nefesleri kesti, ne de o şok görüntüler kanımızı dondurdu...”

“Tekrar Hoş geldiniz efendim! Hazırsanız hemen bir soruyla başlayalım.
Zaytung:  “Çay hazır…”

“Çok hızlısınız anacım! Bu kadar kısa sürede, bu denli ince bir mizahi üslup anlayışını neye borçlusunuz?”
Zaytung: “Menüyü en ince ayrıntısına kadar inceleyen genç, yine bira söyledi...” 

“Bira mı?” Neydi şimdi bu!”
Zaytung:  Alkol ve Akaryakıt'a Gelen Son Zamlara Suriyeli Mültecilerden Sert Tepki: "Biz Gürcistan'a gidiyoruz!”

“Kısa bir ara!”

Cumartesi pazarının sunduğu, Felsefe Filozof Felsefespri devam edecek…


Şimdi söz ustanın! Usta derki al eseni, biz biliriz en güzeli. Borumu bu? Borudur bu, adıyla sanıyla esendir bu! Usta deyip geçme güzel, hem biçer hem döşer. Borumu bu? Borudur bu, adıyla sanıyla esendir bu! Envai çeşit usta işi borular esen plastikte. Bu işte bizim borumuz öter!


Cumartesi pazarının sunduğu, Felsefe Filozof Felsefespri devam ediyor…


“Bildiğiniz gibi Türkiye’de felsefeci ve filozof ayrımı yapılmakta, siz bu ayrımı nasıl değerlendiriyorsunuz?”
Zaytung:  “Felsefe Bölümü mezunları ''filozof'' sıfatı alabilmek için AİHM'e başvurdu...”

“Bu felsefe dünyasında bomba etkisi yaratmıştı öyle değil mi?”
Zaytung:  "Tanrı ölmedi, öldürüldü" İddiası Felsefe Dünyasında Bomba Etkisi Yarattı...”

“Şimdi bir dakika, karıştırmayın Tanrıyı! Filozof ve felsefeci diyorduk, AİHM’den bir sonuç çıktı mı?”
Zaytung: “Felsefe mezunlarının filozofluk başvurularının olumlu sonuçlanması üzerine peygamberlik için başvuran din öğretmenlerinin umutlu bekleyişi sürüyor...”

“Yahu bi gevşeyin Allah aşkına! Neyse, bir izleyicimiz diyor ki; Zaytung’un 12. Felsefe kurultayından haberi var mı?”
Zaytung: “12. Felsefe Kurultayında Bu Yıl da "Ayıp" ve "Yazık" Kavramlarını Tanımlayabilen Çıkmadı...”

“Bu başarısızlığın sebepleri üzerine hiç kafa yordunuz mu?”
Zaytung: “Felsefe olimpiyatlarına katılacak takımımızda, sakatlıkları geçen 2 sporcumuz, antrenmanı takımdan ayrı düz mantık çalışması yaparak tamamladılar...”

“Felsefe olimpiyatlarına katılacak takımımızda hiç kadın olmaması da ayrı bir tartışma konusu öyle değil mi?”
Zaytung:  “Türkiyeli kadınların % 97'si hep iyi niyeti yüzünden kaybediyor”

“Birkaç ay önce Türkiye, altına sizin imza attığınız bir haberle sokaklara döküldü ama hemen ardından haberin şişirme olduğu söylentisi yayıldı.”  Hatırlamayanlar için: Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi 11/C Sınıfı, Felsefe Dersinde Hayatın Anlamını Çözdü.
Zaytung: “Zaytung.com Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'ndan Bildirilmiştir: Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel materyal, html kodlarına varıncaya kadar yalandır uydurmadır. Kemik yaşı 18'den küçük olanlar siteye bir arkadaşa bakıp hemen çıkmak için dahi giremezler. Son olarak bizi dava edip mahkemelerde süründürmezseniz gerçekten çok seviniriz. Saygılarımızla.”

“Son olarak programımızı nasıl buldunuz?”
Zaytung: “Yetenek ve donanımınızın ön plana çıkacağı, gerçek kapasitenizin herkes tarafından fark edileceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi izin alarak falan bir şekilde atlatabilirseniz, işinizi hala elinizde tutmanız mümkün gibi görünüyor... Son Olarak Suriye'nin de Eklenmesiyle Birlikte Türkiye'nin Resmi Özür Beklediği Ülke Sayısı 82'ye ulaştı.”
 
“Gördünüz işte, Zaytung böyle ilginçliklerle dolu bir hastalık. Duymak ve görmek istediğiniz haberlerle yeniden karşınızda olmak dileği ile her nerede yaşanılıyor ve yaşatılıyorsa ve yarına bir şans verin.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder